top of page

OM

PEICK

Jesper-1.jpg
PEICK - en verden af træ

PEICK træbranchens ”nyeste skud på stammen” er en årgang 2010 virksom-hed, dannet af Jesper Peick Nielsen, der i over 40 år på bogstaveligt og entusiastisk vis har levet og åndet for træ.

Grundstenen til PEICK’s store erfaring og netværk indenfor såvel kunder, transportører og leverandører, er skabt igennem et årelangt ansættelses-forhold i Det Danske Trælastkompagni Detail og Engros A/S, samt hos Arnold D. Engros A/S.

Denne knowhow indenfor trælast og trælastbaserede produkter vil stadig være tilgængelig og komme kunderne til gode, da PEICK med lave omkostninger, vil være en loyal, kreativ og troværdig samarbejdspartner.

 

PEICK vil i de kommende år være med til at præge det fremtidige træ marked med en bred vifte af nye tiltag, savværker og høvlerier, der på kort tid og ved et bredt sortiment, kan levere varen direkte til konkurrence dygtige priser. PEICK vil være opmærk-som på at udvikle gode relationer, der kan effektivisere og rationalisere i forvejen gode forretninger.

 

PEICK er opmærksom på miljøet, og vil fortsat forfølge mulighederne for en udvikling af vore i forvejen miljøvenlige produkter.

bottom of page